Woocommerce Menu

Ehdot ja edellytykset

Hyväksyt käyttöehtomme ostamalla steroidejaverkossa.com-sivustolta. Jos et hyväksy ehtojamme, älä tee tilaustasi. Meillä on oikeus kieltäytyä tilausten käsittelystä ja toimittamisesta, jos asiakas ei hyväksy tai täytä ehtoja. Ostamalla minkä tahansa tuotteen steroidejaverkossa.com-sivustolta, hyväksyt välittömästi seuraavat ehdot:

Vastuuvapauslauseke


1. steroidejaverkossa.com ei ota vastuuta minkään tarjottujen tuotteiden käytöstä.

2. Tämän verkkosivuston sisältö on suunniteltu yksinomaan yleisiin koulutuksellisiin syihin, eikä sitä ole tarkoitettu rohkaisemaan tai tukemaan anabolisten/androgeenisten steroidien tai muiden suorituskykyä parantavien lääkkeiden käyttöä.

3. Sitoudut olemaan haastamatta steroidejaverkossa.com:ia oikeuteen yrityksenä eikä sen virkamiehiä tai johtajia mistään vahingoista, jotka ovat aiheutuneet vierailusta verkkosivustollamme ja

4. Emme suosittele tai rohkaise hankkimaan tai hankkimaan anabolisia steroideja tai muita kiellettyjä aineita, emmekä voi olla vastuussa vierailijoidemme tai asiakkaidemme aikeista tai käytöksestä.

5. Tällä sivustolla esitetyt kuvaukset ja mielipiteet perustuvat yleensä spekulatiivisiin ja subjektiivisiin arvoihin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisiksi ohjeiksi tai neuvoiksi. Jokaisen urheilijan, joka harkitsee näiden lääkkeiden käyttöä, tulee aina ensin kysyä neuvoa pätevältä lääketieteen ammattilaiselta, koska väärällä ja valvomattomalla käytöllä voi olla merkittäviä ja pitkäaikaisia ​​kielteisiä seurauksia. Vastustamme emmekä suvaitse alaikäisiä, jotka käyttävät huumeita parantaakseen urheilullista suorituskykyään.

Tuotetakuumme


6. Kaikkien tuotteiden viimeiset käyttöpäivät on painettu pakkaukseen. ÄLÄ KÄYTÄ MYÖNNETTYJÄ TUOTTEITA, ja jos näin on, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, jotta voimme auttaa sinua. Ellei toisin mainita, emme anna minkäänlaisia ​​nimenomaisia ​​tai oletettuja lupauksia tai takuita myydyistä tuotteista.

Ostoehdot


7. Ostaaksesi tuotteitamme tai käyttääksesi palveluitamme sinun tulee olla vähintään 21-vuotias. Emme ota vastuuta ostajan alkuperämaan tuontilakien ja -rajoitusten tarkistamisesta.

8. Kaikki tavarat kuljetetaan täysin ostajan vastuulla, ja ostaja suostuu luopumaan kaikista niitä vastaan ​​mahdollisesti tehtävistä oikeustoimista, jos ne eivät noudata kohdemaan sääntöjä ja tuontilakeja.

9. Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta kansainvälisten valuuttojen vaihteluiden ja toimituskulujen muutosten vuoksi.

10. Tuotteiden saatavuus voi muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kun maksusi on hyväksytty, emme voi peruuttaa tilaustasi.

11. Saat ostoksesi jälkeen sähköisen maksutositteen, joka sisältää tilausnumerosi, tilaustiedot, käyttäjätunnuksesi ja salasanasi (jotka olet valinnut) ja jonka avulla voit seurata ja seurata tuotteesi etenemistä se lähetetään.

Toimitusehdot


12. Käärimme tuotteet hiilivalokuvapaperille, joka kestää röntgenskannereita. Voit naamioida esineitäsi leluiksi, videokasetteiksi tai muiksi esineiksi, joista pidät.

13. Pyydetyt tuotteet toimitetaan osoitteeseen, jonka annoit ostotapahtumaa tehdessäsi.

14. Tavanomaisen lentopostilähetyksemme saapuminen Yhdysvaltoihin kestää 5–17 päivää ja Eurooppaan 5–17 päivää. Emme voi olla vastuussa toimituksesta vastaavan postilaitoksen aiheuttamista toimitusviiveistä pyhäpäivinä tai toimituksesta vastaavan postipalvelun aiheuttamista viivästyksistä.

15. Ilmoitetut toimituspäivät ovat vain arvioita, emmekä ole vastuussa mistään menetyksistä, kustannuksista, vahingoista, Postipalvelumaksuista tai kuluista, jotka ovat aiheutuneet lähetysten toimittamisen sinulle viivästymisestä, ellei viivästys ole aiheutunut meidän toimituksestamme. huolimattomuudesta.

16. Toimitukset Saksaan, Kanadaan ja Australiaan toimitetaan vain kirjattuna kirjeenä (ei nopeaa toimitusta), ja niiden saapuminen kestää 12–15 arkipäivää. Tämä vähentää todennäköisyyttä, että asiat jäävät tulliin.

17. Jos lähetystä ei ole toimitettu asiakkaan vaikeuksien vuoksi (ei kotona tai paketteja ei noudettu ajoissa), emme voi lähettää tilausta uudelleen. Vain tullin takavarikoimat tai kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet lähetetään uudelleen.

18. Kun olet vastaanottanut, hallussasi ja tutkinut valitsemaasi osoitteeseen lähetetyt tuotteet, emme enää pidä tavaroita hallussa emmekä ole enää vastuussa kadonneista tai vaurioituneista asioista.

19. Meillä on 99,9 prosentin onnistumisennätys tavaroiden saamisessa tullin kautta Yhdysvalloissa, 99,5 prosenttia Kanadassa ja Euroopassa ja 97 prosenttia Etelä-Afrikassa. Vaikka tavarat takavarikoidaan tullissa (mikä on tuskin 1 prosentin todennäköisyys pitkän menestyksemme perusteella), maksamme sinulle koko tappion.

Vastuu


20. Jos ostaja antaa virheellisiä toimitustietoja, tilaus voidaan toimittaa virheellisesti tai palauttaa lähettäjälle. Emme ota vastuuta tilauksen menetyksistä tai vahingoista, jotka voivat johtua tästä virheestä. Pääsyy ei-palautettaville paketeille on se, että käytämme huomaamatonta kuljetustapaa suojellaksemme sinua.